NEUTROGENA DEEP CLEAN GÖZ MAKYAJ TEMIZLEYİCİSİ


Neutrogena deep clean çift bazlı bu göz makyaj temizleyicisi  favorim olan temizleyicimdi aslında. 162 ml olan ürün oldukça başarılıydı. Uzun zamandır da severek kullanıyordum.  Fakat firma ürünün ambalajini -ki öyle değil - değiştirdi . İçeriğe dokunulmadığını iddia etti . Öyle değil maalesef ürünün içeriği de değişmiş.Neyse konumuza gelelim...




 

Eski ürün Hassas ciltler ve lens kullananlar için uygun bir göz makyaj temizleyicisi kesinlikle . Çift bazlı olduğu için kullanmadan önce calkalamaniz gerekiyor. Her ne kadar üzerinde  yağlı bir his bırakmaz yazsa da yağlı bir his bırakıyor . Kuru bi göz çevrenin varsa bu his sizi rahatsız etmicektir diye düşünüyorum. 
Ben hangi ürün olursa olsun yüzümü ılık suyla durulmayı tercih ediyorum. Hele ki yağ bezesine meyilli bir cilde sahipseniz bu kısmı es geçmeyin lütfen .


 


Bu gördüğünüz ürünün yeni hali .Sıvının rengi bile değişmiş . Eski ürün göz yakmiyorken bu dehşet göz yakıyor.  İlk ürünün tek sıkıntısı geniş ağız kismiydi.Yeni ürün ambalaj olarak iyi olsa da içerik olarak felaket ..  Bu yeni temizleyici   kesinlikle almicagim bi ürün oldu . 




Sevgilerle .. 





Yorumlar

Popüler Yayınlar